DEN-ON ručno lemilice

SC-7000Z Desoldering Tool

U svijetu jedinistven, samostalan prenosiv alat za uklanjanje sa otvorom za uklanjanje i funkcijom vrućeg zrakat pruža brzu i kvalitetnu učinkovitost kod zamjene SMD komponenata, QFP-a i PLCC-a.

Značajke

Totalno samostalna vakuum pumpa i AC motor sa visokim vakuum sisaljkom ili reverzibilni vrući zrak za SMD uklanjanje.
100 W keramička grijalica sa "zero-crossover" kontrolom upravljačkog kruga, sprečava impulse i propuštanje struja.
Jedinstveno dizajniran patentirani dugo trajni filter sa uložkom. Lem se deponira na lako čistivom pregradom, a zrak struji oko vanjskog zatvarača.

Totalno ESD osigurano. Kućište sadrži ugljik, a vrh lemilice je u prizemljen potencijalom za potpunu ESD zaštitu.
Maksimalan vakuum od 650mmHg postiže u 0,1 sekundi.
Temperatura podesiva od 350°C-500°C ili 572°F-932°F
Kompaktni, lagani sustav je prenosiv i spreman za korištenje na bilo kojem mjestu.

Trigger: Ergonomski dizajniran okidač je vrlo lako povući i tokom rada ima vrlo male vibracije.

Filter: Filter uložak je za jednokratnu upotrebu, ali jako dugo vremene se može koristiti, jer lem se nakuplja na sredini filtera. Zrak teče oko pregrade i kroz vlaknasti pamučni filter. Filter hvata samo lemljenje i flux paru. Kad se filter zaprlja do polovice puta, onda bacite ga i zamijeniti sa novom patronom. Tu je i sekundarni filter koji se mora zamijeniti u isto vrijeme. U paketu postoji pet filtera i sekundarnih filtra. Tvornički broj filtera je 70-08-00.

Vakuumska pumpa: Vrsta pumpe je dijafragma, koja stvara vrlo visok vakuum (obično 650mmHg). Budući da je vrlo kratka udaljenost od pumpe do vrha lemilice, vakuum se vrlo brz stvara (tipično 0,1 sec.).

Kontrola temperature: Temperaturni raspon uređaja je od 350 stupnjeva C do 550 stupnjeva C. Koristi "Zero Crossover Tip Feed Back" za zadržavanje konstantne temperature. U strani ručke je grafikon za pretvaranje Celzijai i Fahrenheita.


DEN-ON katalog

Napon - AC 230V, 50/60HZ
Potrošnja energije - 120W
Pumpa - Diafragma
Snaga motora - 12W
Vakuum - 650mmHg
Vrijeme potrebno da se postigne maksimalnog vakuuma - 0.1 sekundi.

Brzina protoka zraka - 15 liter/minute (open)
Grijač - 100W (Ceramic)
Kontrola sustava - Feed back zero cross over
Područje temperature - 350°C - 500°C
Otpor izolacije - više od 100M Ohm
Max. temp. toplog zraka - 400°C
Tježina - 420g

Preklopka: za uključenje i isključivanje sustava koristi se "Rocker Type Powwer Switch", koji se nalazi na dnu drške.

Čišćenje: sa uređajem dobijate set za čišćenje, a također i iglu za čišćenje koja se drži u dršci za brzo čišćenje, kada set nije dostupan.

Kabel za napajanje: Sustav dolazi sautičnicama modelima za 110V i 230V.

Dugotrajani vrhovi za lemljenje: Uređaj dolazi sa standardnim vrhom od 1.0mm što je korisno za oko 90% radnih mjesta. Preostalih šest su također korisni za specijalizirana uklanjanja. Isto tako vrh toplog zraka dostupna je za puhanje vrućeg zraka za površinsku montažu, grijanje dijelove za rješavanje povremenih problema temperature.

Držač vrha i keramički grijač elementa: dugotrajni keramički grijač je vrlo lako zamjenjiv. To je jednostavan sustav sa priključkom na glavnu PC ploču. Odvijača je sve što je potrebno za zamjenu.

Mehanički prekidač: Prekidač se koristi za promjenu rada sa uklanjanja na rad sa vrućim zrakom. Pažljivim okretanjem prekidača, volumen protoka zraka može se prilagoditi za SMD rad. SMD set je dostupan za puhanje vrućeg zraka. SMD set se sastoji od vrha za vruć zraka, čist filter za puhanje, te žičani nositelj i klinasti držač noža kako bi pomoglo u uklanjanju SMD komponenata.

Promjena filtera: Povucite gripozan prema stražnjem dijelu uređaja za oslobađanje filtera za čišćenje ili zamjenu. Sekundarni filter je iza primarnog filtera, a dostupan je kada je primarni filter vani.


Ručka: Ručka sadrži ugljik i vrh za uklanjanje se temelji na potpunoj ESD zaštiti. Kompletan uređaj teži manje od 500gr.

 

SS-8200 Soldering Iron

Kompaktan, lagan i učinkovit


SS-8200 je ultra-kompaktni digitalni lemilo. Te je dizajniran za rad pod najvišim opterećenjima sa ergonomski dizajnom.

Specifikacije

  • Vrsta grijača: keramički, 200 W

  • Napon 100VAC, 120Vac ili 230VAC

  • Potrošnja energije 80 W

  • Temperatra u rasponu 200-450°C

  • Dimenzije 202 mm x promjera 20 mm

  • Težina 40 grama

Ovaj lemilica je dizajnirana za korisnika koji želi jednostavnu, ali svestranu lemilicu, bez potrebe za stolnom stanicom. Kontrola temperature postiže se kompaktnom upravljačkom jedinicom koja se nalazi unutar ručke i kabel za napajanje izravno je uključen u zidnu utičnicu. Lagana i ergonomski dizajnirana drška i niz standardnih vrhova čine SS-8200 jednim od najsvestranijih lemilica na tržištu.

Značajke

  • Kontrola temperature ugrađena u dršku (nema stolnu stanicu) omogućavaju brzo korištenje na prepunom radnom stolu ili tekućoj traci.

  • Učinkovito keramikčkog grijanja pruža toplinu vrha sustava bez komplikacija.

  • ESD bezbedni dizajn grijaćeg elementa i materijali omogućavaju rad sad osjetljivim tiskanim pločama.

  • Više od 10 vrhova na raspolaganju i prilagođene dostupne na zahtjev za bilo koju ploču, oblik komponente i veličinu.


AJÁNLOTT TERMÉK Reflow Oven