GL SPX Driver

GL Optički spektrometar se isporučuju sa SPX besplatnim softver paketom. To je upravljački program za mjerne uređaje koji omogućuje vašem računalu upravljanje i komunikaciju sa uređajem.

Ona također ima načina mjerenja, da pokrene mjerenje kad je spektrometar spojen sa računalom. Ovaj softver vam daje informacije o izvornim podacima mjerenog spektra, sa jednostavnim grafičkom prikazom. Podaci se naknadno mogu obrađivati u proračunskim tablicama ili drugim programima za spektralnu analizu.

 

UPOTREBA

SPX kontrolira proces mjerenja i može se postaviti odgovarajuće vrijeme integracije ovisno o svjetlosnim uvjetima i utvrditi broj ponovljenih mjerenja. Spremanje podataka u * CSV formatu koji se može uvesti u Excel tablicu. Izvorni podaci pokazuju spektralne vrijednost rezultata ispitivanja u svakom konkretnom valu duljine. Za mini-spektrometra podaci se dobivaju u intervalu 1,7nm. Donja crta na zaslonuzaslona prikazuje stanje uređaja, identifikacijski broj i trmpearturu spektrometra. SPX softver sadrži sve potrebne opcije za korekciju pojasne pogreške, ispravljanje osnovne razine zbog promijene temperature i izračun OSR* sustava /Optical Stray Light Reduction/ za utvrdivanje i ispravku utjecaja zalutalih svjetlost u mjernom spektru.

 

GL Optic katalog


AJÁNLOTT TERMÉK Tagarno 4K