iineo+ SMT modularni stroj za Pick&Place

IINEO+

Novi iineo + je visoko specificirani stroj, konfiguriran sa novim dizajnom, novim RC 5.16 platformom i integriranim električnim testerem. Ona pruža unapredni korak vrijednosti za proizvodnju, procesu dorade i pristupačnost korisniku.

 

iineo + nudi dokazan tehnološki unapredan paket sa komercijalnom atraktivnom razinom.

MEDIA

 

Europlacer katalog

 

 

 

RC 5.16

RC 5.16 je najnovija verzija Europlacerovog grafičkog sučelja, sa širim monitorom na dodir,
kako bi se olakšala i pojednostavila navigacija preko grafičkog prikaza.

 

 • Microsoft® Windows® 10 64-bitni operacijski sustav
 • Jasano grafičko sučelje za jednostavno korištenje
 • "Multi Core" upravljanje, kako bi se ubrzalo analiza vida, optimizacija programa za postavljanje i unutrašnja komunikacija
 • Ugrađeni "Jedec Tray" knjižnica
 • Poboljšana paket knjižnica:
  • Prikaz postave ne-optimalnih paketa sa opcijom prepisivanja
  • Točan prikaz oblika za različite vrste komponenata (segmentiran, flip čip, itd)
  • Prikaz i podešavanje položaja 1 noge za svaki paket
  • Novi poseban način analize za tegobne komponente
 • Električna ispitivanja, sa "pick & place" sučeljem za testiranje
 • "Server/Client management" baza podataka kako bi se smanjio promet korisničke mreži, što je rezultiralo većim brzinama komunikacije i podrškom za višestruku instalaciju- do 9 strojeva po liniji
 • Poboljšana analiza komponenate sa viče nogu ili BGA koji koristi fiksnu kameru sa visokom rezolucijom
 • Online dokumentacija

 

TESTER KOMPONENATA

Europlacerov integrirani tester komponenta je suštinski izbor za proizvođače koji rade na visokim specifikacijskim područjima, kao što su automobilska, vojna, medicinska ili zrakoplovna područja. Ispitivač samostalno može kalibrirati protivno prema svim međunarodno priznatim normama i standardnim institutima. Dinamičko ispitivanje za vrijeme postavljanja (place) komponenta jamči statutnu izvedbu, potreban kada se radi o zahtjevnim aplikacijama. Europlacerova električna glava za ispitivanje je montirana unutar strukture stroja, bez ugrožavanja bilo pristupa bili kojoj platformi ili hranilicama. Glava obuhvaća četvorožilni Kelvin-utičnicom i LCR mjernim mostom, povezan sa  fleksibilnim sklopom za ispitivanje. Ovo je mjesto između "pick & place" položaja gdje stroj postavlja komponentu za mjerenje.

 

 

 

 

iineo+ nudi dva tehnološko dokazana
unapređena paketa s
a komercijalno
atraktivnom razinom

 

 

TRACK PACK

Nadogradnja paket koja spaja mogućnosti Europlacerovu totalnu sljedivost i PROMON opciju da bi preuzeo 1D i 2D sljedivost na novu razinu. "Track Pack" također sadrži automatsku širinu transportera, "programming station" i mikroterminal.

 

TOTAL TRACEABILITYTM

Ukupna sljedivost omogućuje korisnicima omogućuje potpunu sljedivost u procesu proizvodnje. Ovaj inteligentni sustav pruža sveobuhvatano bilježenje podataka na razini komponenata, generiranje podataka za svaku ploču u produkciji proizvodnje. PCB kamera očitava kodove sa tiskane ploče, dok inteligentni hranilice drže serijske podatake. Arhiva može se obraditi PROMON softvera za praćenja proizvodnje ili poslati za analizu sljedivosti. Na temelju identifikacije proizvoda, sustav također omogućuje automatsko dobivanje programa za pojednostavljanje prijelaza.

 

PROMON

Posluživanje kao proizvodna „nadzorna ploča” za Europlacer strojeve, PROMON pruža jednostavno korištenje izvor podataka za upravljanje proizvodnjom. Te kontinuirano prikuplja i pohranjuje sve proizvodne podatke iz stroja, jedan red ili više redova, sa "Live Mode" omogućuje pregled u stvarnom vrijeme, lokalnu ili udaljenu analizu. "Statistical Mode" analizira podatke za određeno razdoblje. Sa količina podataka potrebnih za upravljanje i izvještavanje, te podatke o optimizaciji produktivnosti, PROMON je idealan alat za analizu i pretraživanje sljedivosti podataka.


AJÁNLOTT TERMÉK INTEON 3 godina garancije