Europlacer XPii SMT modularni stroj za Pick&Place

 
 

Ovaj novi stroj nazvan XPii je osvježavajući novi pristup modularnom strojnom podizanju i postavljenju elemenata. Tehnologija koja je korištena u stroju dolazi iz Europlacerove inovativne i nagrađivane iineo platforme, XPii prednosti su mala održavanja linearnih motora, digitalne kamere visoke rezolucije i napredne on-head optičke očitavajuće komponente. S tim naprednim značajkama možete imati koristi od svake sposobnosti. U kompaktnom prostoru, modularnost omogućuje da izgradite svoju liniju kako bi se zadovoljili rastući zahtjevi.

MEDIA

XPii koristi Europlacer dokazanih temeljnih značajki, kao što su okretne glave, inteligentne hranilice i moćan softver bez kompromisa. Opremljen je s opcijom za okretnu glavu i uključuje optičke senzore koji mogu otkriti prisutnost komponente male poput 01005 ali i veliku kao 50 x 50 mm kod podizanja ili pozicioniranja. XPii će smjestiti komponente isporučene na vrpci, kolutu vrpce, dršci ili matričnom posluživaču.

 

Sustav koristi Europlacerovu jedinstvenu integriranu IntelligenceTM tehnologiji i ispunjava sve moguće načine pozicioniranja koja su potreba za jedan sustav. Ima široki spektar konfiguracije : XPii-I i XPii-II (jedna ili dvije pozicionirajuće glave), 8 ili 12 mlaznica, kolica sa trakama ili hranilica na kolicima, matrična sekvencionalna hranilica. Za razliku od tradicionalnih „chip-shooter“ strojeva, Xpii nema ograničenja na raspon komponenti. PCB ploče u proizvodnji ostaju stacionarne.

 

Europlacer catalog

 

 

Opcije

 

  • Fiksna gornja kamera za nadzor

  • Unutrašnji matrični posluživač

  • Električni testt

  • Automatski transport uz mogućnost podešavanja

  • Upravljanje sa stražnje strane

  • Transport sa lijeva na desno

  • Specijalni magazin mlaznica

 

 


AJÁNLOTT TERMÉK Follow Me System by INTEON