SP710avi Linijski Printer Stencila

SP700 postaje SP710 kada je opremljen s opcijom automatske dispenzije (ADU).

S jednim mikronom linearnog enkodera, točnost SP710-a je zapanjujući. Adu može biti opremljen sa bilo kojom kombinacijom paste i ljepila, omogućujući sve aplikacije.

SP710 SMT printer kombiniran sa Speedprint predanostima, dobijate sustav visokih performansa i pouzdanosti.

Sustav je dizajniran da se prilagodi surovosti proizvodnje velikih količina, uključujući fleksibilnost koja je potrebna za high-mix i brze promjene okruženja.

Dizajniran s lakoćom korištenja i niske troškove vlasništva, sustav koristi napredni upravljački pogon, uključujući 1 mikronsku rezoluciju.

Linearni enkoderi na svim osama kontorlirani sa intuitivnim programom, omogućuju potpunu kontrolu procesa štampanja.

 

Konfiguráció példák:

 

 

Speedprint katalog

 

 

Za razliku od mnogih alternativnih štampača, SP700 je standardno potpuno opremljen, sa mnogo značajkama kao automatska širina PCB, dobava PCB i stencila i potpuno automatsko čišćenje.

Čistač stencila je visoko učinkovit i potpuno programabilna standardna značajka SP700 serija. Te se može programirati ka vlažno, suho ili bilo koju kombinacija ovih dviju.

Štamač radi na najnoviji Windows operativnom sustavu, SP700 serija pruža samo-dijagnostiku sveobuhvatne mogućnosti, kao što su dnevnik proizvodnje i automatsko generiranje izvješća, što omogućava rješavanje problema tokom proizvodnje.

Speedprint koristi jedinstvenu kombinaciju kamera 'gledaju dolje - gledaju dolje' metodu automatskog usklađivanja stecila i PCB. Ovaj inovativni sustav daje korisnicima jedinstvenu sposobnost provjere paste za lemljenje na matrica prije štampanja. Sustav kamera poravnava PCB sa matricom pomoću fiduciala ili PCB i stencil značajke.
Glava za ispis može biti opremljen sa standardnim brisačem ili sa glavom opremljenom spremnikom sa pastom ili ljepkom.

Dodatna fleksibilnosti SP700 platforme je standardna sposobnost za obradu ultra tankih PCB ploča do 0,2 mm. To se postiže kroz instalaciju UTC sustava, koji steže PCB sa gornje i donje strane sa izjednačio tlakom, nezavisno od pogonskih remena, te se tako dobiva nula narušavanje podloge i održavanje optimalne kontrole procesa.


AJÁNLOTT TERMÉK Inteon