SP700avi Linijski Printer Stencila

 

 

Sp700avi printer matrica kombinira Speedprint-ove prednosti za visoku preformansu i pouzdanost uz izvrsnu cijenu. Sustav je dizajniran da se nosi sa rigoroznom proizvodnjom velikog obujma i utjelovljuje fleksibilnost potrebnu u high-mix, brzoj proizvodnji koja zahtjeva brze izmjene.

SP700avi je dizajniran za jednostavno korištenje, održavanje i nisku cijenu. Sustav koristi najnapredniju tehnologiju upravljanja pogona . Rezolucija mu je 1 mikron rezolucije na svim osima. Uz suradnju sa software-om koji omogućuje kontrolu procesa printanja.
Printer je u potpunosti opremljen sa mnogim karakteristikama kao što su automatsko podešavanje visine vodilice, automatsko punjenje stencila i potpuno programljiv Under Stencil čistač.

 

Configuration examples:

 

Speedprint katalog

 

 

Kao dodatak jednostavnom i inovativnom sučelju se koristi sveobuhvatna samo diagnostika, kao što je bilježenje proizvodnog procesa, automatsko bilježenje greške koje omogućuje „u letu“ riješavanje problema.

Under Stencil čistač je visoko efikasna i potpuno programljiva opcija. Može se programirati za suho i mokro čišćenje u bilo kojoj kombinaciji.

Sustav koristi „pogled dolje, pogled dolje“ pristup za vizualno poravnanje. Duple kamere montirane na nezavisnim X,Y, osima jamče točnno i precizno poravnanje koristeći referentne točke ili PCB / stencil opcije.

Inovativni vizualni sustav, razvijem u Speedprint tvornici je jedinstvena „pasta na stencil“ inspekcijska karakteristika. To omogućava korisniku da procjeni dali ima sosta paste na stencilu prije pokretanja printanja.

Vizualni sustav poravnava PCB sa stencilom koristeći referentne točke i/ili PCB/Stencil opcije.

Precizna glava printera  ima za karakteristiku kontrolu stiskanja kao standardnu opremu i u potpunosti je programljiva. Glava za print se može opremiti sa industrijski standardnim načinom pritiska ili ograđenim spremnikom glave.

AJÁNLOTT TERMÉK Interflux LMPA