EP710avi Linijski Printer Stencila

Ep710avi printer matrica kombinira Speedprint-ove prednosti za visoku preformansu i pouzdanost uz izvrsnu cijenu. Sustav je dizajniran da se nosi sa rigoroznom proizvodnjom velikog obujma i utjelovljuje fleksibilnost potrebnu u high-mix, brzoj proizvodnji koja zahtjeva brze izmjene.

SP700avi je dizajniran za jednostavno korištenje, održavanje i nisku cijenu. Sustav koristi najnapredniju tehnologiju upravljanja pogona . Rezolucija mu je 1 mikron rezolucije na svim osima. Uz suradnju sa software-om koji omogućuje kontrolu procesa printanja.
Printer je u potpunosti opremljen sa mnogim karakteristikama kao što su automatsko podešavanje visine vodilice, automatsko punjenje stencila i potpuno programljiv Under Stencil čistač.

 

Sa tijeku smanjivanja PCB i komponenata kontinuirano se smanjuje prozor procesa, "SmartCal" omogućuje korisniku trenutnu i besplatnu kalibraciju. SmartCal omogućuje maksimalno proces prozora i optimalan rad koji će se održavati za radni vijek stroja. Ep700 serija raspoređuje jedinstvenu sposobnost da provjerite prisutnost paste na matrici prije štampanja. Vizija sustav poravnava PCB s matricom pomoću "fiduciala" ili PCB i Matrica značajke.

 

Configuration examples:

 

Europlacer catalog

 

EP710 printer uključuje mogućnosti Adu ili Adu +, dajući mu jedinstvenu sposobnost da širok raspon medija kao što su paste, ljepila ili protoka kroz promenjilve kontrole temperature.

Raspon proizvodnih i procesnih mogućnosti dostupne preko ep700 serije, omogućuju da provedete dodatne učinkovitosti i kontrole unutar procesa štampanja.

PCB transportni sustav uključuje potpuno automatsko zaustavljanje i pneumatsko stezanje PCB ploče i stencila. Sustav je SMEMA kompatibilan, olakšava integraciju s potpuno automatiziranim proizvodnim SMT linijama.


AJÁNLOTT TERMÉK Interflux LMPA