TAGARNO FHD TREND video mikroskop

Kad je kvalitet najvažniji zadatak
- trebate novi TAGARNO DIGITAL mikroskopom

 

To je potpuno novi način razmišljanje o digitalnom mikroskopu. Način koji omogućava da kontinuirano ažurirati svoje digitalne mikroskope s novim mogućnostima. TAGARNO FHD digitalni mikroskop vam omogućuje da sustav uvijek služi kao vaš omiljeni alat za kontrolu i analizu kvaliteta i ima mogućnost dodavanja novih značajki. Biti u stanju dodati razne dodatne opreme, kao kao rasvjeta, leće i tablice, omogućuje vam da dodatno prilagoditi digitalni mikroskop kako bi odgovarao vašim potrebama.


 

Optičko uveličanje, iznimno visoke stope okvira i 1080p kvalitete slike osigurava kristalno jasno uvećanje slike za korištenje kao neospornu dokumentaciju i brzu podijelu s kolegama i suradnicima. Snimajte i dijelite slike izravno na mikroskop ili računalo. Za stvaranje vrijednih i vjerodostojnih dokumentacija, brzo i jednostavno možete izvršiti mjerenja na zaslonu na bazi žive slike,

 

Tagarno Catalog

 

Tagarno measurement software

 

 

Kontinuiranim dodavanjem mikroskopu nove tehnologije poboljšavate kvalitet vaše kontrole

Sa novim TAGARNO ugaonim sustavu, brzo i lako možete dobiti pristup najnovijim tehnologijama bez potrebe za ulaganjem u nove mikroskope. Odaberite i dodajte potrebne značajke vašem TAGARNO FHD mikroskopu. Na taj način, uvijek imate digitalni mikroskop s najnovijim dostupnim i relevantnim značajkama, a vi ste na taj način uvijek u stanju promijeniti sustav kako bi vam pomoglo u vašem kvalitetanom radu.

  

Dobiti odličnu dokumentaciju slike u veličanstvenom kvalitetu

Uz kvalitet 1080p slike, 60 sličica u sekundi i 30x optički uveličanjem, TAGARNO digitalni mikroskop vam pruža izuzetno oštru sliku za prikaz i dokumentira vašu uvećan objekat. Kamera vam pruža neizobličenu sliku bez smetnji ili kašnjenja kao što objekt izgleda u stvarnom životu. Ugrađen autofokus i ultraosjetljiv svjetlosni senzor jamči iznimno oštre slike sa poboljšanom dubinu polja u bilo kojoj razini uvećanja.

 

 

 

TAGARNO je samostalni DIGITAL mikroskopom sa jedinstvenom dokumentacijom i projverom

Sa Fucos Stacking sustavom laki i jednostavno je stvaranje slike visoke kvalitete. Napravite jednu ultra-oštru sliku od vrha do dna objekta sa automatski slaganje slika na različitim visinama fokus. Rezultat je ne zamagljena ili slika unutar fokusa područjima.

 

Spremanje slike izravno na memorijskukarticu za laku dokumentaciju rad

Sa integriranim USB 2.0 utičnicom možete pohraniti svoje slike izravno na bilo koju USB memoriju i kasnije prijenos fotografija na računalo, čineći vaš brz rad sa dokumentacijom i laku podijelitu u lancu poduzeća.


  

Provjerene slike i videa direktno možete spremati i dijeliti sa vašeg računala.

Integrirani USB 3.0 omogućuje prikazivanje slika i nekomprimiranih videa na računalu za daljnje uređivanje ili distribucije sa kolegema i poslovnim partnerima.

Izrada slike za provjeru valjanosti sa poboljšanom dubinu polja i optičkim uvećanjem

Sa Full HD 30x optičkim uveličanjem dubina polja značajno je poboljšana, a korisnik ima bolju preglednost pri minimalnom uveličanju. Korištenjem TAGARNO mikroskopa sa monitorom ne potrebe za računalo. Uključite okomito, vodoravno ili okomito / vodoravno OSD ravnalo da biste dobili ravnalo. Prikazivanje na zaslonu je u metrijskim ili imperijalnim jedinicama na vrhu slike, u skladu s preferiranim mjernih jedinica.

 

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

 

Uvećanje 30x optičko
Rezolucija kamere

FHD1080p, 1920x1080@ 60/50/30/25Hz

HD720p, 1280x720@60/50/30/25Hz

Visina upotrebe Min: 50mm/1.97” Max: 312mm/12.28”
Dubina upotrebe 385mm/15.16”
Atomaski fokus Da 
Iris / Shutter Da
Snimanje fotografija USB / PC
Težina 6,8 kg/14.99 lbs 
Mjera H: 460mm/18.11” W: 325mm/12.80” D: 530mm/20.87” 
Snaga 20W
Laserska točka Da

AJÁNLOTT TERMÉK Reflow Oven