GL Spectis 5.0 Touch Spectrometer

GL Spectis 5.0 Touch

Otkrijte novi spektrometar kompaktne veličine, laboratorijskog kvaliteta.

Uključite se u svijet pametnih spektrometra
Sa novim GL SPECTIS 5.0 Touch GL Optic proširujemo liniju proizvoda mjernih instrumenata, koje koriste najnovije pametna tehnološka rješenja dizajnirane za visoku pouzdanost i jednostavnost uporabe. Koristeći ovaj instrumenta dobijate podatke o mjerenjima svetlosti sa laboratorijskim točnostima. Naši spektrometri su pojedinačno kalibriran, brzo dostavljalju precizne rezultate, a povezani softver je intuitivan i jednostavan za navigaciju.

 

JEDINSTVENE ZNAČAJKE

 

Androidni sustav
 

Naš prijenosni mjerni instrument daje pouzdane rezultate pomoću najmoćnije svjetske mobilne platforme. Danas Android je operativni sustav koji napaja preko 1 bilion primeraka inteligentnih telefona i tableta. Rješenje jamči "up-to-date" tehnološka rješenja i trajne potpore u korist krajnjeg korisnika.


 

Mjerne glave - Standardni difuzor

GL Optički spektrometri pretežno su dizajnirani i konfigurirani za mjerenje svjetla. Zato on uvijek uključuje ispravnu mjernu glavu - standardni diffuzor. B klasni kosinusni korigirana mjerna glava je standardna oprema, koja omogućuje pravilno mjerenje svjetla od 180° (2 Pi) hemisfere iznad senzora, prema Lambertovom kosinusnom zakonu.


Dodirni zaslon

Instrument ne zahteva računalo, da bi se mjerenja odmah pokazale na zaslonu osjetljivom na dodir. Navigacija je vrlo jednostavna i lako se mogu prikazati sljedeći parametri:

  • puni spektralni profil, na primjer Spektralna Power Distribution•
  • kroma tablice u skladu sa CIE standardima
  • koordinate boja
  • svi parametri kao rasvjeta CCT, CRI i individualnoj R1 - R14 indeksa
  • vrijednosti "vrhova" boja.


 

Micro SD

Tisuće svjetlosnih mjerenja automatski se spremaju na priloženu 4GB micro SD karticu. Sustav stvara mapu koja sadrži mjerne podatke pohranjene u zasebnim datotekama. Imenovanje sustav lako se može promijeniti kako bi se korisnik dobio jednostavan pristup spremljenim mjerenjima. Podaci mogu se prenijeti izravno na računalo sa micro SD karticu.


Automatska detekcija opreme​


GL SPECTIS 1,0 posjeduje jedinstveni mehanizam za otkrivanje priključene sonde i automatski koristi ispravnu kalibracijsku datoteku za tu opremu. To omogućuje korisniku da izbjegne pogreške mjerenja prilikom promjene pribora. Kalibracija ispunjava zahtjeve vodećih standardnih instituta i potvrđuje certifikat proizvođača."Dark current" kompenzacija

Unatoč činjenici da se ne radi sa hlađenim instrumentom, GL SPECTIS 1.0 je spreman pružiti vrlo precizna mjerenja pod različitim uvjetima. Senzor temperature instalirana je na elektronskoj ploči, prati promjene u temperature i automatski kompenzira promjenu crne razine, i pruža izvrsnu stabilnost mjerenja.

 

"Trigger" utičnica

Za napredne aplikacije, možete koristiti "okidač" utičnicu koja omogućuje sinkronizaciju uređaja sa vanjskim sustavima. Na primjer, signal iz utičnica može koristiti za bljesak svjetiljke za vrijeme mjerenja.Univerzalni držač
GL SPECTIS 1,0 se koristi kao stolni instrument ali također možete koristiti za kompleksna mjerenja. Svaka jedinica je opremljena univerzalnim nosačem i navrtnjem veličine ¼” BSW koja se koristi za nosače fotoaparata. Ovo rešenje omogućuje da svoj instrument postavite na tronožac ili laboratorijskim optičku stol.


Fotometrijska i radiometrička kalibracija

Apsolutna spektralna kalibracija je integrirana prije isporuke u svaku spektrometru, time se omogućuje precizno mjerenje različitih apsolutnih vrijednosti, kao što su Lux, Candela ili Lumen zajedno sa radiometrijske vrijednostima, ovisno o instaliranom mjernom dodatku.

 

UPOTREBA

GL SPECTIS Touch 5.0 je posebno dizajniran za unapredna mjerenja kao što su:

  • Mjerenja LED dioda u skladu sa CIE 127: 2007
  • Fotobiološka sigurnosna ispitivanja LED proizvoda u skladu sa EN 62471
  • Mjerenja SSL proizvoda u skladu sa (IES) LM-79-08
  • Zahtjevima za ekološki dizajn za LED svjetiljke u skladu sa (EU) br 1194/2012
  • Procjena uvjeta vidljivosti u skladu s ISO 3664

 

TEHNIČKI PODACI

Raspon spektra 340-750nm / 640-1100nm
Detektor CMOS senzor slike
Broj piksela 256
Fizička rezolucija ~ 1.7nm / ~ 1.8nm
Optički FWHM 2.5nm
Mjerni raspon 1 – 200.000lx [Illuminant A]
Obnovljivost valne duljine 0.5nm
Vrijeme integracije 5ms to 100s
A/D pretvaranje 16 bits
Omjer signala i smetnji 1000:1
Zalutala svjetlost 2*10E-3
Spektroradiometrična točnost 4%
Nesigurnost mjerenja koordinata boja (x.y) 0.0015
PC sučelje USB 2.0 standardno
Prikaz u boji 240x320px
WiFi 802.11b/g
Micro SD card 4GB
Snaga lithium-ion akumulator 4000mAh
Potrošnja struje ~ 700mA
Napajanje Ulaz: AC 100-240V 50/60Hz 0.15A
  Izlaz: 5V-1A
Sobna temperatura 5-35°C
Dimenzije 111mm x 210mm x 58mm
Težina 1500g

 

 

GL Optic katalog


AJÁNLOTT TERMÉK Reflow Oven