GL Spectis 1.0 Touch Spectrometer

Razne aplikacije i prijazano sučelje čine ovaj instrument prvim svjetskim „inteligentnim” spektrometrom.

GL Optic GL Spectis 1.0 Touch je prvi mobilni spektrometar sa Androidnim operativnim sustavom, koji nudi najnovije komunikacijske tehnologije. Ovaj jedinstveni uređaj nudi poboljšanu funkcionalnost i mnoge nove značajke. GL Spectis 1.0 Touch integrira performanse "high-end" ručnog spektroradiometra, intuitivnim programom i ekranon na dodir.


JEDINSTVENE ZNAČAJKE

 

Androidni sustav
 

Naš prijenosni mjerni instrument daje pouzdane rezultate pomoću najmoćnije svjetske mobilne platforme. Danas Android je operativni sustav koji napaja preko 1 bilion primeraka inteligentnih telefona i tableta. Rješenje jamči "up-to-date" tehnološka rješenja i trajne potpore u korist krajnjeg korisnika.


Mjerne glave - Standardni difuzor

GL Optički spektrometri pretežno su dizajnirani i konfigurirani za mjerenje svjetla. Zato on uvijek uključuje ispravnu mjernu glavu - standardni diffuzor. B klasni kosinusni korigirana mjerna glava je standardna oprema, koja omogućuje pravilno mjerenje svjetla od 180° (2 Pi) hemisfere iznad senzora, prema Lambertovom kosinusnom zakonu.


Dodirni zaslon

Instrument ne zahteva računalo, da bi se mjerenja odmah pokazale na zaslonu osjetljivom na dodir. Navigacija je vrlo jednostavna i lako se mogu prikazati sljedeći parametri:

• puni spektralni profil, na primjer Spektralna Power Distribution
• kroma tablice u skladu sa CIE standardima
• koordinate boja
• svi parametri kao rasvjeta CCT, CRI i individualnoj R1 - R14 indeksa
• vrijednosti "vrhova" boja.


Micro SD

Tisuće svjetlosnih mjerenja automatski se spremaju na priloženu 4GB micro SD karticu. Sustav stvara mapu koja sadrži mjerne podatke pohranjene u zasebnim datotekama. Imenovanje sustav lako se može promijeniti kako bi se korisnik dobio jednostavan pristup spremljenim mjerenjima. Podaci mogu se prenijeti izravno na računalo sa micro SD karticu.


Automatska detekcija opreme​


GL SPECTIS 1,0 posjeduje jedinstveni mehanizam za otkrivanje priključene sonde i automatski koristi ispravnu kalibracijsku datoteku za tu opremu. To omogućuje korisniku da izbjegne pogreške mjerenja prilikom promjene pribora. Kalibracija ispunjava zahtjeve vodećih standardnih instituta i potvrđuje certifikat proizvođača."Dark current" kompenzacija

Unatoč činjenici da se ne radi sa hlađenim instrumentom, GL SPECTIS 1.0 je spreman pružiti vrlo precizna mjerenja pod različitim uvjetima. Senzor temperature instalirana je na elektronskoj ploči, prati promjene u temperature i automatski kompenzira promjenu crne razine, i pruža izvrsnu stabilnost mjerenja.

 

"Trigger" utičnica

Za napredne aplikacije, možete koristiti "okidač" utičnicu koja omogućuje sinkronizaciju uređaja sa vanjskim sustavima. Na primjer, signal iz utičnica može koristiti za bljesak svjetiljke za vrijeme mjerenja.Univerzalni držač
 

GL SPECTIS 1,0 se koristi kao stolni instrument ali također možete koristiti za kompleksna mjerenja. Svaka jedinica je opremljena univerzalnim nosačem i navrtnjem veličine ¼” BSW koja se koristi za nosače fotoaparata. Ovo rešenje omogućuje da svoj instrument postavite na tronožac ili laboratorijskim optičku stol.


Fotometrijska i radiometrička kalibracija


Apsolutna spektralna kalibracija je integrirana prije isporuke u svaku spektrometru, time se omogućuje precizno mjerenje različitih apsolutnih vrijednosti, kao što su Lux, Candela ili Lumen zajedno sa radiometrijske vrijednostima, ovisno o instaliranom mjernom dodatku.

 

UPOTREBA

Ako tražite pouzdan i precizan instrument sa intuitivnim upravljanjem, naše alat za mjerenje GL SPEC TIS 1.0 je najbolje rešenje za vaše potrebe spektralna mjerenja.
 

Ne samo stručnjaci mogu dobiti pouzdana mjerenja svjetla - naši unaprijed konfiguriran, pojedinačno kalibriran mjerni instrumenti, dostavlja brze i precizne rezultate, uključeni softver je intuitivan i jednostavan za navigaciju.

Ako vam je potrebno mjerenje:

  • Lux - vrijednost osvjetljenja
  • Lumen - svjetlosni tok
  • CRI - indeks uzvrat boja prema CIE
  • CCT - korelaciji temperature boje prema CIE standardu
  • BOJA - boja koordinate prema CIE 1931 i CIE 1964
  • mWatt - vrijednost snage

i još mnogo toga ... ...

 

TEHNIČKI PODACI

Raspon spektralna 340-750nm / 640-1100nm
Detektor CMOS senzor slike
Broj piksela 256
Fizička rezolucija ~ 1.7nm / ~ 1.8nm
Obnovljivost valne duljine 0.5nm
Vrijeme integracije 5ms to 100s
A/D pretvaranje 16 bitova
Omjer signala i šuma 1000:1
Zalutala svjetlost 2*10E-3
Spektroradiometrična točnost 4%
Mjerna nesigurnost koordinata boja (x.y) 0.0015

 

GL Optic katalog


AJÁNLOTT TERMÉK INTEON 3 godina garancije