SP210avi Linijski Printer Stencila

SP210avi


Sa svojim novim izgledom SP210avi printer matrica je zadržao svoju reputaciju kao najmanji printer na tržištu uz visoke mogućnosti i kvalitetu. Dodatno, novi model predstavlja Speedprintovo novo 3D korisničko sučelje. 

Speedprint omogućava jednostavan pristup u razvoju i proizvodnji... „korisniku pruža najefikasnije proizvode“... 

Speedprint omogućava jednostavan pristup u razvoju i proizvodnji... „korisniku pruža najefikasnije proizvode“... 

Takav princip nas je doveo do SP210avi gdje su svi kritični elementi procesa pruženi kao standard, što znači da ulaganje u Speedprint proizvod pruža ekonomsko riješenje sa visokom razinom proizvodnje i kvalitetom proizvoda.
 

Razvijen kao fleksibilni printer Sp210avi je idealan za svaku srednju ili veliku propusnost sa svim funkcijama potrebnim da pružaju godine bezprekidne vrhunske performanse. Mogućnost M/C je bazirana na paltformi koja utjelovljuje vrhunske specifikacije, kao i kvalitetu svih njegovih djelova u kombinaciji sa najnovijim inovacijama u području osi i poravnjanju.

Sustav koristi „pogled dolje, pogled dolje“ pristup za vizualno poravnanje. Duple kamere montirane na nezavisnim X,Y, osima jamče točnno i precizno poravnanje koristeći referentne točke ili PCB / stencil opcije.

Inovativni vizualni sustav, razvijem u Speedprint tvornici je jedinstvena „pasta na stencil“ inspekcijska karakteristika. To omogućava korisniku da procjeni dali ima sosta paste na stencilu prije pokretanja printanja.

Speedprintova jedinstvena „Selektivno automatsko raspršivanje paste“ tehnoligija je u potpunosti programljiva. Prednosti inteligentne duple kamere i analize stencila su vidljivost gdje je pasta potrebna i dali je raspršivač pravilno nanio pastu.

 

Configuration examples:

Speedprint catalog

 

 

 

AJÁNLOTT TERMÉK Interflux LMPA